ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Регистар на документи
Регистар на документи VIII
наслов датум документ
 Протокол кон Спогодбата за стабилизација и асоцијација помеѓу Европските заедници и нивните земји-членки од една страна, и Република Македонија од друга страна, во врска со пристапувањето на Република Бугарија и Романија кон Европската унија 
 Одлука на Советот и на Комисијата од 14 мај 2008 година во врска со заклучоците од Протоколот кон Спогодбата за стабилизација и асоцијација помеѓу Европските заедници и нивните земји-членки од една страна и Република Македонија од друга страна, во врска со пристапувањето на Република Бугарија и Романија кон Европската унија  
 Оперативен план за реализација на Стратегијата за обука на државните службеници од областа на Европската унија 2005-2006  
 Oбразец за утврдување на потребите од обуки (TNA)  
 Адресар на мрежата на сектори за ЕУ  
 Европски формат на кратка биографија (CV)  
 Протокол кон Спогодбата за стабилизација и асоцијација помеѓу Европските заедници и нивните земји-членки од една страна и Република Македонија од друга страна, во врска со пристапувањето на Република Чешка, Република Естонија, Република Кипар, Република Латвија, Република Литванија, Република Унгарија, Република Малта, ... кон Европската унија  
 PART II: National Governance Context  
 PART III: Strategy of the IPARD Programme 2007-2013  
 Part IV: Technical Measure Fiches  
 Информација за спогодба за финансирање за националната оперативна програма за Компонента 1 - Помош во транзиција и институционална надградба за 2008 година помеѓу Република Македонија и Европската Комисија  
 Пакет PF IPA TAIB 2008 (zip)  
 Annex no.1 - Active enterprises by towns and municipalities  
   
 MPID - 2009-2011  
 ВОДИЧ ВО СЕДМАТА РАМКОВНА ПРОГРАМА (ФП7) - СО ФОКУС НА МАЛИТЕ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА  
 Oбразец за пријавување за доделување стипендии за постдипломски студии во странство за академската 2009-2010година  
Страница:
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
 8 
Сподели ја содржината!
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.