Новости

Галерија

Новости
Средба на вицепремиерот Димитров со кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо
Димитров на средбата со амбасадорката Петровиќ: „Заедничката визија за европски Западен Балкан реафирмирана преку блиската соработка со Црна Гора“
Димитров на средбата со европратеникот Kjучук: „Само со почитување и применување на европските вредности може да се дојде до заемно решение кое ќе овозможи што побрзо одржување на долгоочекуваната и заслужена меѓувладина конференција“
Средба на ЗПВ Димитров со новоименуваната амбасадорка на Романија, Аксинте​
Учество на вицепремиерот Димитров на состанок на парламентарната група за соработка меѓу Литванија и Северна Македонија: Потребна ни е поддршка од пријателска Литванија за комплетирање на ЕУ со Северна Македонија
Средба Димитров - Браун
Средба на вицепремиерот Димитров со новоименуваниот амбасадор на Јапонија, Савада