Новости

Галерија

Новости
Средба на вицепремиерот Димитров со кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо
Димитров на средбата со амбасадорката Петровиќ: „Заедничката визија за европски Западен Балкан реафирмирана преку блиската соработка со Црна Гора“
Учество на Дсек Габер на состанок на високо ниво со директоратите на ЕК
Димитров на средбата со европратеникот Kjучук: „Само со почитување и применување на европските вредности може да се дојде до заемно решение кое ќе овозможи што побрзо одржување на долгоочекуваната и заслужена меѓувладина конференција“
Средба на ЗПВ Димитров со новоименуваната амбасадорка на Романија, Аксинте​
Учество на вицепремиерот Димитров на состанок на парламентарната група за соработка меѓу Литванија и Северна Македонија: Потребна ни е поддршка од пријателска Литванија за комплетирање на ЕУ со Северна Македонија
Средба Димитров - Браун