Новости

Новости
Средба на министерот Муртезани со францускиот амбасадор Бомгартнер
Министерот за европски прашања Орхан Муртезани оствари средба со Постојаниот координатор на Обединетите нации во Северна Македонија Росана Дуџаку
Министерот за европски прашања Орхан Муртезани оствари средба со Амбасадорот на Косово во Северна Македонија, Н.E Флориан Чехаја
Министерот, Орхан Муртезани, ја пречека Делегацијата од Германската сојузна држава Баварија
Примопредавање на функција помеѓу Маричиќ и Муртезани
Маричиќ од ТАИЕКС во Белград: Споделувањето на искуствата и меѓусебната поддршка на земјите кандидати за забрзано пристапување во ЕУ се темелни вредности за успешна интеграција
Маричиќ на работилницата на ТАИЕКС во Белград, Србија: Модернизацијата и унапредувањето на државата и јавната администрација се гледаат како основа на целиот јавен сектор од кој зависат процесите и развојот во секое демократско општество