BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Së bashku drejt yjeve fushatë e SÇE-së për perspektiva të reja evropiane në vend
12:39, Saturday, June 01, 2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për çështje evropiane, Bujar Osmani, nga parkingu në Kalanë e Shkupit, në mënyrë simbolike  - duke u nisur me autobus shënoi fillimin e kapitullit të ri të integrimeve evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Kemi të drejtë të jemi krenarë sepse i mënjanuam të gjitha pengesat, krijuam të gjitha kushtet, dhe siç është përmendur saktë në Raportine Komisionit Evropian, bëmë shtetin gati për të filluar negociatat, theksoi Osmani, duke bindur qytetarët se perspektivat së shpejti do të behen realitet Ju siguroj dhe ju bëj thirje: mos u përmbani për të qenë krenar, mos keni frikë për të qenë optimistë Republika e Maqedonisë së Veriut do të fillojë negociatat me BE-në këtë vit! thekson Osmani.

Të pranishmit pastaj hipën në autobusin i cili ishte i brenduar pikërisht për këtë rast, me të cilin në mënyrë simbolike filluan rrugën e re. Ngjarja vazhdoi në MK-BE info qendrën në sheshin qendror, ku u promovuan edhe studentët fituesit e konkursit Me njohuri evropiane deri te kryeqyteti evropian, të cilët javën e ardhshme do të qëndrojnë në vizitë studentore në Bruksel, ku do të vizitojnë institucionet evropiane dhe nga afër do të njihen me punën e tyre.

Share!
Lajme
OSMANI: NA NEVOJITET QEVERI STABILE DHE FUNKSIONALE ME PERSPEKTIVË EVROPIANE
Donacion nga sektori i biznesit në drejtim të luftës kundër pandemisë arriti në vend
OSMANI: EDHE MË TEJ PRESIM MBËSHTETJE TË FUQISHME NGA SLLOVENIA PËR INTEGRIMET EVROPIANE
Osmani në shënimin e 21 vjetorit të çlirimit të Republikë së Kosovës
Donacioni nga Republika e Estonisë si mbështetje për ballafaqim me pandeminë të shkaktuar nga COVID-19 arriti në vend.
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.