BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
TAKIM TILEV – PETKOV
14:21, Tuesday, July 10, 2018

Sot në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane, Këshilltari shtetëror për politikë dhe koordinim evropian, Dragan Tilev realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në vendin tonë, Ivan Velikov Petkov, ku edhe shprehu mirënjohje për Kryesimin e suksesshëm të Bullgarisë me Këshillin e BE-së dhe realizimin e Samitit të rëndësishëm të Sofjes. Tema e posaçme e takimit ishte Deklarata e Sofjes dhe Agjenda Prioritare, duke i përfshirë edhe mundësitë për përcaktimin e projekteve potenciale të interesit të përbashkët.


Bashkëbiseduesit iu referuan edhe realizimit të suksesshëm të projekteve të bashkëpunimit ndërkufitar mes dy vendeve si dhe përvojave pozitive të fituara përmes instrumentit TAEX dhe Tuining si dhe përmes bashkëpunimit bilateral mes Sekretariatit për Çështje Evropiane dhe Ministrisë së Ekonomisë dhe Zhvillimit të Republikës së Bullgarisë.

Share!
Lajme
OSMANI: Unifikimi I alfabetit paraqet unifikim letrar, kulturor dhe intelektual të Shqiptarëve
Osmani: do të ruajmë kursin e progresit në marrëdhëniet mes dy vendeve
Osmani së bashku me Filipçen në dorëzim pranimin e ndihmës Japoneze në më shumë klinika në Shkup
OSMANI: MAQEDONIA DO TË KETË SUKSES TA REALIZOJË AGJENDËN 2025 TË KOMISIONIT EVROPIAN
OSMANI: DO TI SIGUROJMË GJITHA PARAKUSHTET PËR KONFIRMIMIN E VENDIMIT PËR NEGOCIATAT E QERSHORIT 2019
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.