BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Mbledhje pune për Projektplanin 18
11:46, Friday, June 22, 2018

Sot, në mjediset e Sekretariatit për Çështje Evropiane u organizua një takim me karakter pune ku u shqyrtuan sugjerimet, komentet dhe  vërejtjet për Projektplanin 18.

Në fillim të takimit, Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për Çështje   Evropiane, Bujar Osmani, falënderoi organizatat civile për punën dhe  angazhimin e tyre për përmirësimin e cilësisë së Planit të reformave të  Qeverisë.

Në kuadër të të tre paneleve, përfaqësuesit e shoqërisë civile dhe institucioneve përkatëse diskutuan dhe harmonizuan së bashku komentet dhe propozimet për fushat kyçe: reformën në gjyqësor dhe  luftën kundër korrupsionit, reformën e shërbimeve të sigurisë dhe inteligjencës, reformën e administratës publike si dhe mirëmenaxhimin, që janë pjesë e projektplanit të ri të reformave, Planit18, para   miratimit të tij përfundimtar.

Projektplani 18, u prezantua, në fillim të këtij muaji, para organizatave   joqeveritare, ekspertëve, përfaqësuesve të Delegacionit të Bashkimit  Evropian në Maqedoni, një pjese të administratës në Bruksel, si  dhe  para  opozitës.  Gjatë periudhës së kaluar në Sekretariatin për Çështje   Evropiane kanë mbërritur shumë sugjerime, komente dhe vërejtje dhe ato po shqyrtohen, - bëri të ditur Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane në takimin me përfaqësues të shoqërisë civile.

Share!
Lajme
Takimi i tretë i Komitetit Drejtues të projektit “Mbështetje për menaxhim me fondet e BE-së”
OSMANI: LATË GJURMË TË PASHLYESHME NË SUKSESIN DHE PROGRESIN E VENDIT
OSMANI: DO TË KEMI ZGJEDHJE PRESIDENCIALE TË LIRA, TË DREJTA DHE TË BESUESHME
OSMANI: me ndihmën e USAID Maqedonia ka vendosur themelet e rendit shoqeror bashkëkohor
OSMANI: ANËTARËSIMI NË NATO NXITJE PËR PROGRES EDHE NË INTEGRIME EVROPIANE
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.