BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: Presidenca Finlandeze me BE-në në përgjithësi qëndron pas integrimeve evropiane të Maqedonisë së Veriut
Osmani për vizitë pune në Republikën e Finlandës
OSMANI: BASHKËPUNIMI NDËRKUFITAR KONTRIBUON NË ZHVILLIMIN E GJITHË RAJONIT
OSMANI: NGA SHKUPI PËR PRISHTINË PËR MË PAK SE NJË ORË
Takim Osmani - Petroviq
OSMANI: ME TARGETIM TË DUHUR, NDIHMA BILATERALE NGA USAID BËRI NDIKIM TË MADH PËR ZHVILLIMIN DEMOKRATIK TË VENDIT
OSMANI: PARTNERITETI I SUKSESSHËM MES AGJENCIVE TË KB-SË DHE QEVERISË ZGJAT MË SHUMË SE 20 VJET
Pastrohet lokacioni i destinuar për stacion pastrimi të ujërave të zeza në Tetovë
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT DHE TURQIA MBETEN PARTNER STRATEGJIK
OSMANI: SHBA-të mund ta shohin Maqedoninë e Veriut si partner i Ballkanit
OSMANI DHE BEXHETI NËNSHKRUAN MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM MES SÇE-së DHE UNIVERSITETIT TË UEJL
Tryezë e rrumbullakët për draft raportin e SIGMA mbi procesin e harmonizimit të legjislacionit
OSMANI: KOPMANITË I NJOHIN BENEFITET NGA IPA FONDET, ME SHFRYTËZIM EFIKAS TË IPARD, AGROSEKTORI DO TË PREGADITET PËR HYRJE NË BE
Osmani dhe Mariçiq referuan për miratimin në tërësi të kornizës ligjore për formimin e strukturës negociuese
Seminar äPregaditje për procesin e negociatave me BE-në- përvoja Kroate"
LAJMËRIM PËR PUBLIKUN :PROKURORIM PUBLIK PËR SHËRBIME PËRKTHYESE
faqe: [ 1 ]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.