BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: SI ANËTARËT ASHTU EDHE KANDIDATËT PËR BE, KANË DETYRIM TË PËRBASHKËT TË KRIJOJNË NJË EVROPË MË TË SIGURT DHE MË STABIL
OSMANI: NUK DO TË LEJOJMË QË ZGJEDHJET TË NA LARGOJNË NGA REFORMAT
OSMANI: ENTI PËR REVIZION PARAQET BAZË TË LUFTËS KUNDËR KORRUPSIONIT
OSMANI: NEGOCIATAT JANË INTERES I PËRBASHKËT I MAQEDONISË SË VERIUT DHE VENDEVE ANËTARE TË BE-së
OSMANI: DO TË KRIJOJMË KUSHTE PËR MBAJTJEN E REGJISTRIMIT TË SUKSESSHËM NË VITIN 2020
OSMANI: LIDHJA E NDËRSJELLË, SHKËMBIMI DHE BASHKËPUNIMI BAZË PËR PROGRESIN E RAJONIT NË BE
OSMANI: ATMOSFERË ZGJEDHORE TË DREJTË DHE GARUESE DO TA RIAFIRMOJË PJEKURINË TONË
OSMANI: PAPA GJITHMONË ËSHTË I MIRËSEARDHUR NË VENDLINDJEN E NËNËS TEREZA
OSMANI: PËRFITIMIN NGA ZBATIMI I IPA2 QYTETARËT DO TA NDJENË NË MËNYRË TË DREJTPËRDREJTË
OSMANI: NA NEVOJITET MBËSHTETJE NË ZGJERIMIN E TREGIMIT EVROPIAN TË BALLKANIT
OSMANI: PROJEKTI PROGRESI NORDIK MBËSHTETJE E VAZHDUESHME PËR INTEGRIMET EVROPIANE TË VENDIT
Ministri i punëve të jashtme Dimitrov dhe zëvendëskryetari i Qeverisë Osmani në Bruksel në mëngjes pune me ministrat e punëve të jashtme të vendeve anëtare të BE-së
OSMANI: TRANSFORMIMI I SHËRBIMEVE TË SIGURISË ËSHTË EVIDENT NË PËRPUTHJE ME RREGULLAT EVROPIANE
OSMANI: MBIKËQYRJA PARLAMENTARE MBI SHËRBIMET E SIGURISË ËSHTË PJESË E RËNDËSISHME E PROCESIT REFORMUES
OSMANI: BALLKANI PERËNDIMOR PARTNER I BE-së NË KRIJIMIN E ARDHMËRISË SË PËRBASHKËT
OSMANI: MBËSHTETJA E GREQISË PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE KONFIRMIM PËR MIQËSINË E RIPËRTËRIRË MES DY VENDEVE
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8  [ 9 ]  10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.