BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: NA NEVOJITET MBËSHTETJE NË ZGJERIMIN E TREGIMIT EVROPIAN TË BALLKANIT
OSMANI: PROJEKTI PROGRESI NORDIK MBËSHTETJE E VAZHDUESHME PËR INTEGRIMET EVROPIANE TË VENDIT
Ministri i punëve të jashtme Dimitrov dhe zëvendëskryetari i Qeverisë Osmani në Bruksel në mëngjes pune me ministrat e punëve të jashtme të vendeve anëtare të BE-së
OSMANI: TRANSFORMIMI I SHËRBIMEVE TË SIGURISË ËSHTË EVIDENT NË PËRPUTHJE ME RREGULLAT EVROPIANE
OSMANI: MBIKËQYRJA PARLAMENTARE MBI SHËRBIMET E SIGURISË ËSHTË PJESË E RËNDËSISHME E PROCESIT REFORMUES
OSMANI: BALLKANI PERËNDIMOR PARTNER I BE-së NË KRIJIMIN E ARDHMËRISË SË PËRBASHKËT
OSMANI: MBËSHTETJA E GREQISË PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE KONFIRMIM PËR MIQËSINË E RIPËRTËRIRË MES DY VENDEVE
OSMANI: NUK EKZISTOJNË PENGESA PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE ME BE-në KËTË VIT
OSMANI: PRES MBËSHTETJE NGA SLLOVENIA PËR TREGIMIN E SUKSESSHËM REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT BËHET PROMOTORI KRYESOR I VLERAVE EVROPIANE NË RAJON
OSMANI: KSHPK ËSHTË SHEMBULLI MË I NDRITSHËM PËR REFORMA NË KOHË DHE MË CILËSORE
OSMANI: SUKSESI I REFORMAVE DO TË VENDOSET PËR KONTROLL NË TAKIMIN E ARDHSHËM TË KSA-SË NË BRUKSEL
OSMANI: SUKSESI I PRESPËS REFLEKTON EDHE NË MARRËDHËNIET EKONOMIKE MES DY VENDEVE
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT DHE SHQIPËRIA ME MBËSHTETJE TË NDËRSJELLË PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE ME UNIONIN KËTË VIT
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT ËSHTË REALITETI I RI EVROPIAN I BALLKANIT
OSMANI: ESTONIA ËSHTË SHEMBULL PËR TREGIMIN E EVROPËS SË SUKSESSHME DREJT TË CILËS SYNON EDHE MAQEDONIA E VERIUT
faqe:  1   2   3   4   5   6   7  [ 8 ]  9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.