BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: INTEGRIMI EVROPIAN HAP MUNDËSI TË REJA PËR ZHVILLIM TË BIZNESIT
Fjala e ZKQRMV Osmani dhe MPJ Dimitrov në Bundestagun gjerman
Osmani dhe Dimitrov në takim me Roth në kuadër të vizitës së punës në Republikën Federale të Gjermanisë
ZKQRMV Osmani dhe MPJ Dimitrov në takim me Kramp Karenbauer në kuadër të vizitës së punës në Republikën Federale të Gjermanisë
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT NGRITET NË NJË DESTINACION SERIOZ PËR INVESTIME
PROGRESI NË STRUKTURAT EURO ľATLANTIKE KRIJON KLIMË BIZNESI TË SHKËLQYESHËM PËR INVESTIME NË MAQEDONINË E VERIUT
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT ËSHTË HALLKË QË I MUNGON BASHKIMIT EVROPIAN
OSMANI: SI ANËTARËT ASHTU EDHE KANDIDATËT PËR BE, KANË DETYRIM TË PËRBASHKËT TË KRIJOJNË NJË EVROPË MË TË SIGURT DHE MË STABIL
OSMANI: NUK DO TË LEJOJMË QË ZGJEDHJET TË NA LARGOJNË NGA REFORMAT
OSMANI: ENTI PËR REVIZION PARAQET BAZË TË LUFTËS KUNDËR KORRUPSIONIT
OSMANI: NEGOCIATAT JANË INTERES I PËRBASHKËT I MAQEDONISË SË VERIUT DHE VENDEVE ANËTARE TË BE-së
OSMANI: DO TË KRIJOJMË KUSHTE PËR MBAJTJEN E REGJISTRIMIT TË SUKSESSHËM NË VITIN 2020
OSMANI: LIDHJA E NDËRSJELLË, SHKËMBIMI DHE BASHKËPUNIMI ľ BAZË PËR PROGRESIN E RAJONIT NË BE
OSMANI: ATMOSFERË ZGJEDHORE TË DREJTË DHE GARUESE DO TA RIAFIRMOJË PJEKURINË TONË
OSMANI: PAPA GJITHMONË ËSHTË I MIRËSEARDHUR NË VENDLINDJEN E NËNËS TEREZA
OSMANI: PËRFITIMIN NGA ZBATIMI I IPA2 QYTETARËT DO TA NDJENË NË MËNYRË TË DREJTPËRDREJTË
faqe:  1   2   3   4   5   6  [ 7 ]  8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.