BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Zëvendës Kryeministri Besimi hapi "Seminarin për anëtarësim në BE"
Besimi at the opening of the conference "Out of the crisis: EU Economic and Social policies reconsidered"
Besimi at the opening of the conference "Out of the crisis: EU Economic and Social policies reconsidered"
Zëvendës Kryeministri Besimi hapi mbledhjen e universiteteve të Maqedonisë në Universitetin American College
"EU Mëngjes" Shënimi i Ditës së Evropës, 9 Maj 2013
Takim i zëvendës Kryeministrit Besimi me zëvendës Kryeministrat e mëparshëm për çështje Evropiane
Zëvendës Kryeministri Besimi takoi Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë Avramopulos
Zëvendës Kryeministri Besimi promovoi projekt inicijativën "Të rinjtë për Evropën"
Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të mediumeve përmes një takimi joformal me gazetarë dhe përfaqësues të mediave
Zëvendës Kryeministri Besimi takoi Ministrin e Punëve të Jashtme të Shqipërisë Bumçi
Pres Konferencë për aktivitetet e shënimit të Ditës së Evropës 2013
Besimi - "Studime Evropiane" program që do të mundësojë kushte për krijimin e gjeneratave Evropiane
Hapja e konferencës ndërkombëtare Përforcimi i diturive për BE
Zëvendës Kryeministri Besimi takoi Ambasadoren e Republikës së Latvias SH.S. Maija Manika
Besimi Hysa: Perspektiva Evropiane prioritet i rëndesishëm per rajonin
U mbajt mbledhja e katërt e Komitetit Drejtues për Reformën Zgjedhore
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59  [ 60 ]  61   62 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.