BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Zëvendës Kryemnistri Besimi në konferencën SPEAK UP 2 në Bruksel, për Lirinë e Shprehjes dhe Mediat në Ballkanin Perëndimorë dhe Turqinë
Brifing i Zëvendës Kryeministrit Besimi me Ambasadorët e shteteve anëtare të BE-së, para Takimit të Këshillit Evropian
Takim protokolar i Zëvendës Kryeministrit Dr. Fatmir Besimi me Ambasadorin e Republikës së Kroacisë, SH.T. Zlatko Kramaric
Takim Besimi- Riker: Perspektiva Euro-atlantike në Ballkanin Perëndimor mbetet një interes i përbashkët i Republikës së Maqedonisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës
Takim i zëvendës Kryeministrit Besimi me kryetarin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, z. Zhan Klod Minjon
Gjermania me përkrahje për eurointegrimin e Maqedonisë
MESAZH NGA PARISI ZYRTAR: Nxitja e bashkëpunimit rajonal dhe marrëdhëniet e mira ndër-fqinjësore janë të rëndësishme për ecurinë e mëtejshëm drejt BE-së
FJALIMI I ZËVENDËS KRYEMINISTRIT BESIMI PARA ANËTARËVE TË PARLAMENTIT EVROPIAN
ZËVENDËSKRYEMINISTRI BESIMI MORI KONFIRMIM NGA BRITANIA E MADHE PËR PËRKRAHJE NË INTEGRIMIN EVROPIAN TË MAQEDONISË
Promovimi i platformës elektronike të fjalorit të Bashkimit Evropian EuroVoc
Takim me delegacion nga Komisioni për cështje Evropiane nga Parlamenti i Estonisë
Takim i zëvendës Kryeministrit Besimi me delegacion nga Ministria e Punëve të Jashtme të Zvicrës
Vizitë me EU Ambasadorët programit për trajnim të financuar nga BE, Shtip
Hapja e konferencës "Ardhmëria e rregullativës mediatike në Maqedoni"
U nënshkruajt marrëveshja për bashkëpunim mes Ambasadës Franceze dhe Sekretariatit për çështje Evropiane
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58  [ 59 ]  60   61   62 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.