BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
Pjesmarrje e madhe e organizatave qytetare në ftesën për bashkëpunim të ZvKM Besimi
Takim Besimi ľ Europarlamentarë: Në pritje të raportit pozitiv për Republikën e Maqedonisë
Vizita e zëvendëskryeministrit Besimi në Republiken e Italisë: perkrahja e Italisë për integrimin evropian të Republikës së Maqedonisë
Vizita e zëvendëskryeministrit Besimi në Republiken e Italisë: perkrahja e Italisë për integrimin evropian të Republikës së Maqedonisë
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me delagacionin e ambasadorëve të OSBE-së
Vizitë zyrtare e zëvendës kryeministrit Besimi në Republikën e Lituanisë
Takimi Besimi ľ Davitovski: Raporti është hap pozitiv ndërsa zbatimi i rëndësishëm për integrimin evropian
Vizitë zyrtare e Zëvendës Kryeministrit Besimi në Republikën e Kroacisë
Forum i dytë me ish zëvendës kryeministrat përgjegjës për çështje Evropiane në organizim të Besimit
Shënimi i ditës Ndërkombëtare të të rinjve, 12 Gusht
Besimi: Përfshirje më madhe e të rinjve në ndërtimin e Maqedonisë Evropiane
Besimi në takimin e dhjetë të Këshillit për Stabilizim dhe Asociim mes Republikës së Maqedonisë dhe BE-së
Vizitë e zëvendës Kryeministrit Besimi në Ógjensionin për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural
Takim i zëvendës Kryeministrit të Qeverisë Besimi me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë, SH.T. Branko Rakovec
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55  [ 56 ]  57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.