BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Republika e Maqedonisë mori mbështetje nga RP e Kinës në shumë prej 20 milionë juan
Zëvendëskryeministri Besimi takoi Eurokomesarin për Zgjerim të BE Shtefan Fyle
Zëvendëskryeministri Besimi realizoi takim me nënsekretaren shtetërore të Ministrisë për punë të jashtme të Polonisë
Besimi mbajti fjalim ne Ditën e Hapur të Këshillit Euro-Atlantik të Maqedonisë
Eurointegrimet qëllimi i përbashkët i vendeve të Ballkanit perëndimor dhe Bashkimit Evropian
Zëvendëskryeministrit Besimi mbajti fjalim në Qendrën për Politikë Evropiane në Bruksel
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me Raportuesin Riçard Hovit
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me Raportuesin Riçard Hovit
Besimi realizoi takim me Danielsonin, drejtorin e ri të Drejtoratit Gjeneral për zgjerim të Bashkimit Evropian
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me kryetarin e Qendrës Franceze-Austriake për afrim me Evropën
U prezantua NPAA para sektorit joqeveritar
Besimi dhe Orav në konferencë të përbashkët për IPA
Zëvendëskryeministri Besimi nënshkroi memorandum për bashkëpunim me universitete të RM
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54  [ 55 ]  56   57   58   59   60   61   62 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.