BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
U prezantua NPAA para sektorit joqeveritar
Besimi dhe Orav në konferencë të përbashkët për IPA
Zëvendëskryeministri Besimi nënshkroi memorandum për bashkëpunim me universitete të RM
Spanja është përkrahëse e eurointegrimeve të Maqedonisë dhe e zgjerimit të BE-së në Ballkanin Perëndimor
Zëvendëskryeministri Besimi dhe ministri Bexheti biseduan për reformat në fushën e drejtësisë dhe jurisprudencës
Takim pune mes zëvendëskryeministrit Besimi dhe ministrit për vetëqeverisje lokale Hani për Komponentin IPA 2 për bashkëpunim ndërkufitar
Besimi: Anëtarësimi në BE mbetet prioritet strategjik Besimi-BE-integrim
Maqedonia me Dialogun për Aderim në Nivel të Lartë vazhdon e përkushtuar për qëllimin e saj strategjik - integrim në BE
Besimi takohet me ambasadorët e vendeve anëtare të BE: Vazhdojmë me agjendën të BE-së
Besimi në vizitë pune në Bruksel
Antarësimi në Bashkimin Evropian - prioritet bashkues i të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë
Besimi: Me promovim të vlerave Evropiane, të ndërtojmë Maqedoninë Evropiane dhe me këtë të jemi pjesë e Bashkimit Evropian
Besimi në vizitë në Republikën e Sllovenisë: Mbështetje e hapur dhe e fortë e Sllovenisë për Maqedoninë para Samitit të BE-së
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  [ 54 ]  55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.