BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
Në Bruksel u mbajt Mbledhja e njëmbëdhjetë e Këshillit për Stabilizim dhe Asociim mes Republikës së Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian
Besimi në Bruksel: Fillimi i negociatave me BE-në do tĺi përshpejtojë reformat dhe do të përforcojë kredibilitetin e institucioneve
Besimi për vizitë në Bruksel: Përshpejtimi i EU integrimeve i rëndësishëm për stabilitetin politik dhe prosperitetin ekonomik
Besimi në Bruksel: Fillimi i negociatave me BE-në do tĺi përshpejtojë reformat dhe do të përforcojë kredibilitetin e institucioneve
Besimi në prezantimin e Prioriteteve të Presidencës së Republikës së Italisë me Këshillin e Bashkimit Evropian
Takim i Besimit me Kryetarin e Acosiacionit Evropian të Biznesit
Zëvendëskryeministri Besimi në Shqipëri: Përforcimi i bashkëpunimit me qëllim integrim më të shpejtë të rajonit në BE
Besimi: E rëndësishme është që zgjerimi i Bashkimit Evropian në Ballkanin Perëndimor të jetë në agjendën e kryesuesit të ardhshëm të BE-së
Zëvendëskryeministri Besimi në hapje të projektit të financuar nga BE
Zëvendëskryeministri Besimi u takua me Aleksandra Kas Granje
Takim i Besimit me ambasadorin e ri të Britanisë së Madhe, SH.T. Çarls Garet
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me Danielson
Nënshkrim i Memorandumit për mirëkuptim dhe fillim të programit ôPartnerë të ardhshëm në BEö
Besimi në tryeze të rrumbullakët me temë ôPerspektiva evropiane e Ballkanit Perëndimor pas zgjedhjeve të Parlamentit Evropianö
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51  [ 52 ]  53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.