BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: ABSORBIMI I SUKSESSHËM I MJETEVE TË IPA-S ËSHTË SHTYTËSI THEMELOR I PERSPEKTIVAVE EVROPIANE
OSMANI:RRUGA JONË E VETME MBETET TË JETË PRESPEKTIVA EVROPIANE DHE NGA KJO LARGIM NUK KA
OSMANI :VAZHDOJMË ME REFORMAT EVROPIANE EDHE ME NDËRTIMIN E SHKOLLAVE,INSTITUCIONEVE,RRUGËVE,VENDKALIMEVE KUFITARE
Mbretëria Suedeze do të vazhdojë me mbështetjen e reformave në procesin e integrimit evropian
OSMANI:TË GATSHËM JEMI PËR SFIDËN TË CILËN E SJELLIN BISEDIMET ADERUESE -MUNDË TË FILLOJNË MENJËHER
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT ËSHTË GARDIAN I KREDIBILITETIT EVROPIAN NË BALLKAN
OSMANI:PROTOKOLI I NATO-s Në SEANCëN E ARDHSHME PLENARE Në SENATIN ITALIAN
OSMANI: KEMI SHANCË HISTORIKE TI BASHKOJMË AMBICIET E PËRBASHKËTA NË INTERES TË GJITHË EVROPËS
OSMANI: NEGOCIATAT ME MAQEDONINË E VERIUT DO TË KENË DOMETHËNIEN E IMPULSIT EVROPIAN PËR GJITHË RAJONIN
U mbajtën tre sesione informative për thirrjen për ndarje të granteve për organizata civile dhe media për projekte për BE-së
OSMANI: SPD ME SHUMICË TË MADHE KONFIRMOI MBËSHTETJEN PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE PËR MAQEDONINË E VERIUT
Osmani: Shpallja e Malit Sharr për Park Nacional është shumë e rëndësishme për perspektivat tona evropiane
VENDET E VISHEGRADIT BËJNË THIRRJE UNIONI TI MBUSH OBLIGIMET NDAJ MAQEDONISË SË VERIUT
OSMANI:PËR NJË JAVË BUNDESTAGU DO TË JEPË DRITË JESHILE PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE ME MAQEDONINË E VERIUT
OSMANI: E PRESIM MBËSHTETJEN E DANIMARKËS PËR FILLIM TË NEGOCIATAVE
OSMANI: KRYETARI I KOMITETIT EVROPIAN TË RAJONEVE, LAMBERTS ME MBËSHTETJE TË FUQISHME PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE
faqe:  1   2   3   4  [ 5 ]  6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.