BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
Takim i Zëvendëskryeministrit Besimi me ambasadorin e Polonisë, Sh.E. Jacek Multanovski
Takim i Besimit me ambasadorin e ri të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë
Zëvendëskryeministri Besimi në vizitë pune në Vienë: Mbështetje nga Austria për eurointegrimin
Prezantim i Besimit në Parlament për shkallën e realizimit të NPAA
Zëvendëskryeministri Besimi për vizitë në shkollën Woodrow Wilson
Besimi realizoi takim me Torsten Fraj, përfaqësues i Bundestagut gjerman nga radhët e partisë në pushtet CDU
Zëvendëskryeministri Besimi për vizitë në Ministrinë e Punëve të Brendshme në kuadër të ciklit të ôEU-IPA koordinimeve institucionaleö
Në pritje të Raportit të Komisionit Evropian Zëvendëskryeministri Besimi për vizitë në Ministrinë e Drejtësisë në kuadër të ciklit të ôEU-IPA koordinime institucionaleö
Promovim i Monografisë ôDhjetë vjet nga miratimi i Marrëveshjes së Stabilizim Asociimitö
Cikël më intensiv i vizitave institucionale të EU-IPA në prag të raportit.
Besimi në shënimin e Ditës ndërkombëtare të rinës
Konkurs i përsëritur - Bursa për studime postdiplomike "Gabriela Koneska Trajkovska" nga lëmia e drejtësisë, ekonomisë dhe politikave të BE-së jashtë vendit për vitin akademik 2014/2015
Presidenca italiane e përkrah fuqishëm integrimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE
Në Bruksel u mbajt Mbledhja e njëmbëdhjetë e Këshillit për Stabilizim dhe Asociim mes Republikës së Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian
Besimi në Bruksel: Fillimi i negociatave me BE-në do tĺi përshpejtojë reformat dhe do të përforcojë kredibilitetin e institucioneve
Besimi për vizitë në Bruksel: Përshpejtimi i EU integrimeve i rëndësishëm për stabilitetin politik dhe prosperitetin ekonomik
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46  [ 47 ]  48   49   50   51   52   53   54   55   56 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.