BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
U mbajt takimi i parë i komitetit Nacional i investimeve
Zëvendëskryeministri Besimi në takimin e Ministrave në Luksemburg
TAKIMI I DYMBËDHJETË I MARRËVESHJES PËR STABILIZIM DHE ASOCIIM MES REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE BASHKIMIT EVROPIAN- Bruksel
Takimi Besimi- Koxias
Edhe Mogerini e porositi Besimin të respektohet marrëveshja e 2 qershorit
Besimi mori raport nga Han me reforma urgjente dhe kërkesë që të respektohet marrëveshja e 2 qershorit
U mbajt mbledhja e 12-të e Komitetit për stabilizim dhe asociim mes Republikës të Maqedonisë dhe BE-së Bruksel, 17 qershor 2015
U realizua takimi mes Zëvendëskryeministrit Besimi me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe tregtisë së Hungarisë Peter Sijatro
Takim kreativ dhe miqësor ndërmjet Besimit dhe Koziasit në Athinë
Ambasadori Beleli ia dorëzoi medaljen kombëtare Zëvendëskryeministrit Besimi
Besimi për vizitë pune në Francë
Besimi për vizitë pune në Shqipëri
BE në Maqedoni- Kafe Pauzë me Ambasaden e Francës
SÇE promovoi ciklin e debatit me studentë YJET e BE-së
U mbajt takimi i gjashtë me radhë i grupit Special për reforma në Administratën Publike në Shkup, Republika e Maqedonisë
Ekspozita e Galerisë Fluks në BE- Mëngjesin
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44  [ 45 ]  46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.