BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Takim i Zëvendëskryeministrit Besimi me Eurokomisarin e ri për Negociata dhe Zgjerim, Johanes Han
Besimi në Uashington: Integrimet Euro-Atlantike zgjidhje për sfidat në Ballkan
Brifing - mëngjes me gazetarë me rastin e prezantimit të BE Agjendës 2015 të Sekretariatit për Çështje Evropiane dhe raportimit për BE Agjendën 2014
Takim i parë zyrtar i Zëvendëskryeministrit Besimi me drejtorin e Ballkanit Perëndimor Zhan Erik Pake
Besimi për vizitë pune në Britaninë e Madhe: Përshpejtim të integrimit Evropian për Ballkanin Perëndimor
Republika e Francës falënderohet për mbështetjen dhe solidaritetin e shprehur nga Republika e Maqedonisë
U mbajt Samiti i Këshillit Evropian
U nënshkrua Marrëveshja për Implementimin e Bashkëpunimit Bilateral Maqedono-Gjerman
Zëvendëskryeministri Besimi në Dialogun Social-Ekonomik mes Republikës së Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian
U mbajt Takimi koordinues i donatorëve
Besimi Mogerini takim zyrtar në Bruksel
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me zëvendëskryeministrin Miroslav Lajçak
Zëvendëskryeministri Besimi realizoi takim me Drejtorin në Drejtorinë për Zgjerim të Komisionit Evropian, z-nja Aleksandra Kas Granje
Takimi i Zëvendëskryeministrit Besimi me Raportuesin për Maqedoninë në Parlamentin Evropian, Ivo Vajgl
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42  [ 43 ]  44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.