BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Takim kreativ dhe miqësor ndërmjet Besimit dhe Koziasit në Athinë
Ambasadori Beleli ia dorëzoi medaljen kombëtare Zëvendëskryeministrit Besimi
Besimi për vizitë pune në Francë
Besimi për vizitë pune në Shqipëri
BE në Maqedoni- Kafe Pauzë me Ambasaden e Francës
SÇE promovoi ciklin e debatit me studentë YJET e BE-së
U mbajt takimi i gjashtë me radhë i grupit Special për reforma në Administratën Publike në Shkup, Republika e Maqedonisë
Ekspozita e Galerisë Fluks në BE- Mëngjesin
U mbajt BE- mëngjesi me rastin e 9 majit me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së
Besimi në vizitë në Luksemburg
Zëvendës Kryeministri Besimi në vizitë në Republikën Federale të Gjermanisë
SEÇ nikoqir i BE Bisedime me temën barazia mes burrave dhe grave
Fjalimi i Sekretares Shtetërore në Sekretariatin për Çështje Evropiane, Blazheska në ngjarjen 10 vite bashkëpunim Normadi e Poshtme Maqedoni, Kanë, Francë
U realizua takim mes Sekretares shtetërore për Çështje Evropiane Blazheska dhe Sekretarit Shtetëror të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Francës Desir
Takim i realizuar mes Zëvendëskryeministrit Besimi dhe Zëvendëskryeministrit dhe Ministër i Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Belgjikës, Rejnders
Takim me ambasadorët e BE-së në Maqedoni
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41  [ 42 ]  43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.