BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Takim i Zëvendëskryeministrit Besimi me Ministrin për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë z. Sebastian Kurc
Përfaqësues të Sekretariatit për Çështje Evropiane në vizitë studimore në Zagreb
Takimi i Zëvendëskryeminstrit Besimi me Ministrin për Evropë të Britanis së Madhe
Takimi i Zëvendëskryeminstrit Besimi me Ministrin për Evropë të Britanis së Madhe
Sekretarja shtetërore në Sekretariatin për Çështje Evropiane, Ana Blazheska mysafire ligjëruese në sesionin e katërmbëdhjetë të POLITEA-s
Sot në organizim të Sekretariatit për Çështje Evropiane u realizua prezentimi për Erazmus + në Universitetin e Evropës Juglindore
Intervistë me zëvendëskryeministrin për eurointegrime Fatmir Besimin
Zëvendëskryeministri Besimi pranoi në takim Sekretarin Gjeneral në Ministrinë për Punë të Jashtme të Republikës së Italisë
Misioni i programimit për kornizën investuese për Ballkanin Perëndimor
Zëvendëskryeministri Besimi kishte vizirë në teren në kampin e migrantëve ''Vinojug'' Gjevgjeli në lidhje me koordinimin e donatorëve
Sekretarja shtetërore për Çështje Evropiane Ana Blazheska në vizitë pune në Poloni
Takim i Zëvendëskryeministri Besimi me drejtorin e sapoemëruar në zyrën e Bankës Botërore në Republikën e Maqedonisë
U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim mes Sekretariatit për Çështje Evropiane dhe Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë
Temë e debatit BE Yjet: Mediat sociale dhe liria e të shprehurit
Delegacion nga Komisioni për Çështje Evropiane në Parlamentin Holandez takuan me Zëvendëskryeministrin Besimi
Zëvendëskryeministri Besimi dhe Ambasadorja e Francës Lorens Oer nënshkruan letër për bashkëpunim
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  [ 41 ]  42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.