BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Osmani dhe Mariçiq referuan për miratimin në tërësi të kornizës ligjore për formimin e strukturës negociuese
Seminar Pregaditje për procesin e negociatave me BE-në- përvoja Kroate"
LAJMËRIM PËR PUBLIKUN :PROKURORIM PUBLIK PËR SHËRBIME PËRKTHYESE
OSMANI: NORVEGJIA MBETET MBËSHTETËS I FUQISHËM PËR PERSPEKTIVAT EURO- ATLANTIKE TË MAQEDONISË SË VERIUT
OSMANI: HUNGARIA MBETET ALEATI YNË I FUQISHËM BRENDA BASHKIMIT EVROPIAN
OSMANI: SHKUPI SI QENDËR TURISTIKE DO TË SJELLË VLERA CIVILIZUESE DHE HISTORIKE NË FAMILJEN METROPOLE EVROPIANE
Mbledhja e 16-të e Komitetit për Stabilizim dhe Asociim mes bashkimit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut Bruksel, 20 qershor 2019
OSMANI: FILLIMI I NEGOCIATAVE ME BE-në DO TI FORCOJË PERSPEKTIVAT EVROPIANE TË BALLKANIT PERËNDIMOR
OSMANI: KOSOVA DHE MAQEDONIA E VERIUT INTENZIVISHT PO LIDHEN
Vizitë pune e ZKQRMV për çështje evropiane ,Bujar Osmani dhe MPJ Nikola Dimitrov në Paris
OSMANI: INSTITUCIONET TË CILËT SOT DO TI VIZITONI, NESËR DO TË JENË INSTITUCIONET TONA
OSMANI: SUKSESI I MAQEDONISË SË VERIUT NXITJE EDHE PËR VENDET TJERA PËR TË PËRDORUR MOMENTUMIN EVROPIAN
Së bashku drejt yjeve fushatë e SÇE-së për perspektiva të reja evropiane në vend
NEGOCIATAT ME MAQEDONINË E VERIUT DO TË SIGUROJNË DEPËRTIM NË IDENË EVROPIANE TË BALLKANIT
Mbështetje e fuqishme nga ana e Italisë për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut
Osmani: Fillimi i negociatave - nxitje e fuqishme evropiane edhe për vendet tjera të Ballkanit Perëndimor
faqe:  1   2   3  [ 4 ]  5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.