BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
Zëvendëskryeministri Ademi për vizitë pune në Republikën e Sllovenisë
BE Yjet Debat në temë: "Politikat arsimore: Kualiteti kundër kuantitetit"
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me Ambasadoren Oer
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me Ambasadorin Orav
Sot hyri në fuqi marrëveshje për udhëtim me letrat e njoftimit mes shtetasve të Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kosovës
Takim i Sekretares Shtetërore me ambasadorin e Republikës së Rumanisë Justinijan Foshka
Zëvendëskryeministri Ademi realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Holandës
Takim Sekretares Shtetërore Ana Blazheska me Verena Tejlor
Pjesëmarrja e Zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane Ademi në takim joformal të Ministrave për Çështje Evropiane në Amsterdam
Takim me delegacionin e RP Kineze
BE Yjet Debat në temë ĹĺKapitalizmi kundër Socializmitĺĺ
Sekretarja shtetërore në Sekretariatin për Çështje Evropiane Ana Blazheska për vizitë zyrtare në Beograd, Republika e Serbisë
Arbër Ademi oficialisht morri detyrën në resorin eurointegrime nga Fatmir Besimi
Prezantim i manualit Procedural për terminologji
Zëvendëskryeministri Besimi mori pjesë në Konferencën Ekonomist - Bota në 2016
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37  [ 38 ]  39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.