BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Pjesëmarrja e Zëvendëskryeministrit Ademi në konferencën e ASHAM-së
Zëvendëskryeministri Arber Ademi sot mori pjesë në takimin e Kryeministrit z.Emil Dimitriev me ministrin e punëve të jashtme grek z Nikos Kotzias në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me ambasadoren e Francës Sh.S z-nja Lorens Oer
Takim i dytë koordinues me donatorë lidhur me dëmet e pësuara nga stuhia ne Shkup dhe Tetovë
Takim koordinues me donatorë lidhur me dëmet e pësuara nga stuhia ne Shkup dhe Tetovë
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me Ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës Karanza
Pjesëmarrja e Zëvendëskryeministrit Ademi në mbledhjen joformale të Ministrave për Çështje Evropiane në Bratislavë
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me Euroambasadorin Orav
Takim i Zëvendëskryeministri Ademi me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Çështje Evropiane Lajçak
Takim institucional BE me Ministrinë e Punëve të Brendshme
Takim institucional BE me ministrinë e drejtësisë
Fjala e Zëvendëskryeministrit Ademi në prezantimin e prioriteteve të kryesimit të Sllovakisë me BE-në
Takim institucional BE me Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratë
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me ambasadorin grek Janakakis
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me ambasadorin e Sllovakisë Bezak
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36  [ 37 ]  38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.