BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Sekretariati për Çështje Evropiane nikoqir e ligjëratave për studentët e Kolegjit Amerikan
Projekti përfundimtar në Delegacionin e BE-së, me profesionistët e gjeneratës së re nga Ballkani Perëndimor
Ekspert të rinj nga Ballkani Perëndimor për vizitë në Maqedoni në kuadër të Skemës evropiane për profesionistët e rinj
Vizitë në SÇE të administratorëve të rinj nga Ministria e Arsimit dhe Ministria Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Holandës
Takim lidhur me nisjen e projektit Ndihma teknike rajonale lidhur mbështetjen e agjendës për lidhje CONNECTA
Blazheska në Samitin Global të grave liderë në 2017
Takim i Ademit me Volf
Donacion i automjeteve nga BE
Takim i ministrave rajonal
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me nënsekretarin shtetëror për Punë të Jashtme të Italisë Amendola
Sot, Zëvendëskryeministri Ademi mori pjesë në takimin e Kryetarit të Qeverisë z. Emil Dimitriev me Eurokomisionerit për zgjerim dhe politikë fqinjësore, z. Johanes Han, e cila u zhvillua në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.
U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim mes NP Gazeta Zyrtare dhe Sekretariatit për Çështje Evropiane
Pjesëmarrja e Zëvendëskryeministrit Ademi në Konferencën rajonale Reformat aderuese për Ballkanin Perëndimor
Zëvendëskryeministri Ademi në takimin joformal të ministrave për çështje evropiane në Maltë
Zëvendëskryeministri Ademi realizoi takime bilaterale me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Çështje Evropiane të Republikës së Kroacisë, Davor Ivo Shtir dhe me Zëvendës Ministrin për Çështje Evropiane në Ministrinë e punëve të jashtme të Estonisë, Mati Masikas
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32  [ 33 ]  34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.