BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Takimi Osmani- Suomalainen: Reforma zgjedhore mbetet ndër nga prioritetet kyçe të Qeverisë
Takimi Osmani - Romeo: koha e humbur duhet të kompensohet
Osmani Ambasadorit Timonie: është e rëndësishme të hiqet kushtëzimi i rekomandimit
Takim i Zëvendëskryeministrit Osmani me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani në takim me Presidentin e Këshillit Evropian Donald Tusk
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani në takim me Eurokomesarin për politikë fqinjësore dhe negociata për zgjerim Johanes Han
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani në takim me Përfaqësuesen e lartë për politikë të jashtme dhe të sigurisë së BE-së Federika Mogerini
Sot, së bashku me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev, Zëvendëskryeministri Bujar Osmani realizoi takim me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së
Osmani Reka: Bashkëpunimi i përforcuar rajonal është kyç për aderimin e Ballkanit Perëndimor në BE
Osmani: Tani është momenti, EU agjenda top prioritet Takim i zëvendëskryeministrit për çështje evropiane Bujar Osmani me ambasadoren e Austrisë, Renate Kobler
Takim i parë zyrtar i Zëvendëskryeministrit për çështje evropiane Bujar Osmani, me ambasadorin e BE-së Samuel Zhbogar
Pranim-dorëzim i detyrës së Zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane
Ngjarja përfundimtare e mbylljes së projektit financuar nga BE-ja për mbështetjen e Qendrës për trajnime në Sekretariatin për Çështje Evropiane
Takim joformal i ZKQRM Ademi dhe alumni studentë shfrytëzues të Erasmus+
BE Mëngjesi
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29  [ 30 ]  31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.