BALLINA | KONTAKT | ÌÊ | SQ | EN |
Lajme
Takim i Bujar Osmanit me përfaqësuesit e Fondacioneve Konrad Adenauer dhe Fredrih Ebert në Berlin OSMANI: ‘KONRAD ADENAUER’ DHE ‘FREDRIH EBERT’ MUND TË NDIHMOJNË PËR NDËRTIMIN E KONCENSUSIT PËR EUROINTEGRIMET
Bujar Osmani në takime të ndara me Andreas Gis dhe Kristof Bajer në Berlin OSMANI: MBËSHTETJA NGA GJERMANIA ËSHTË E RËNDËSISË SË VEÇANTË PËR MAQEDONINË DHE PRESIM E NJËJTA TË VAZHDOJË
Bujar Osmani – Michael Roth në Berlin OSMANI: GJERMANIA - PARTNER STRATEGJIK I MAQEDONISË
Takim i Zëvendëskryeministrit Osmani me ambasadorë të vendeve të Ballkanit Perëndimor Osmani: Perspektivat Evropiane paraqesin interes të përbashkët që unifikojnë Ballkanin
Takim Osmani – Benxhamin Perks: OSMANI: REPUBLIKA E MAQEDONISË, DHE UNË PERSONALISHT, SINQERISHT JU FALENDEROJMË PËR ÇDO GJË QË BËNI PËR FËMIJËT NË MAQEDONI
Takim Osmani –Saliji: MAQEDONIA U BË ANËTARE E AGJENCIONIT PËR TË DREJTA FUNDAMENTALE TË BE-së (FRA)
OSMANI TAKON IVANOVIN: UNITET POLITIK PËR INTERESAT STRATEGJIKE
Osmani: Zgjedhjet lokale janë kurorë e pjesës së tretë të Planit 3-6-9
Zëvendëskryeministri Osmani realizoi takime me Ambasadorët e Zvicrës dhe Suedisë
OSMANI DHE SALIJI MBLODHËN KREUN E GJYQËSORIT NË TAKIM PUNE LIDHUR ME PLAN 3-6-9
Tribunë në Sekretariatin për Çështje Evropiane-“Zbatimi i Planit 3-6-9 OSMANI: pjesa e 73 masave të planit më janë realizuar
TAKIM OSMANI – MAASIKAS: “Jam i impresionuar nga përkushtimi i Qeverisë ta shfrytëzoj këtë moment. T’ju përkushtohet reformave dhe shmangies së pengesave nga rruga drejt Unionit”
Neve na nevojitet valorizim i përpjekjeve për proceset euro- integruese
PLANI 3-6-9 SOT PARA AMBASADORËVE TË VENDEVE ANËTARE TË BASHKIMIT EVROPIAN
Procesi i integrimit evropian është ç ‘frenuar, Maqedonia është në rrugën e duhur
Takim Osmani –Henda
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27  [ 28 ]  29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.