BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: MBËSHTETJA E VAZHDUESHME NGA HUNGARIJA PARAQET NXITJE TË RËNDËSISHME PËR PERSPEKTIVËN EVROPIANE TË MAQEDONISË
OSMANI: MBËSHTETJA FINANCIARE NGA KINA ËSHTË PJESË E MARRËDHËNIEVE TË PËRGJITHSHME MIRA MES DY VENDEVE
OSMANI: MAQEDONIA MERITON PROGRES NË INTEGRIMET DREJT BE-së DHE NATO-s
MAQEDONISË IU AKORDUAN GRANDE INVESTUESE NË VLERË PREJ 70 MILION EUROSH SI NDIHMË TË PAKTHYESHME
OSMANI: FALENDERIME TË SINQERTA PËR MBËSHTETHEN ÇEKE PËR ARDHMËRINË TONË EURO- ATLANTIKE TË CILËN E PRESIM EDHE NË TË ARDHMEN
OSMANI: MBËSHTETJA DHE INVESTIMET NGA ANA E REPUBLIKËS POPULLORE KINEZE JANË TË MIRËSEARDHURA NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË
OSMANI: INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR NË BE ËSHTË INTERES I PËRBASHKËT
OSMANI: NA NAVOJITET PËRVOJA E ESTONISË PËR FORMIMIN E EKIPEVE NEGOCIUESE DHE STRUGTURËS NEGOCIUES
OSMANI: MARRËDHËNIET MES MAQEDONISË DHE KOSOVËS JANË SHEMBULL PËR FQINJËSI DHE MIQËSI TË MIRË
OSMANI: MBËSHTETJA PËR PROJEKTET E MËDHAJA INFRASTRUKTURORE DO TË THOTË MBËSHTETJE PËR PERSPEKTIVAT EVROPIANE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË
OSMANI: PRES FOKUSIM TË PLOTË TË ADMINISTRATËS NË IMPLEMENTIMIN E REFORMAVE NGA PLANI 3-6-9
OSMANI: KRIJOJMË PËRFITIME PËR GJENERATAT E ARDHSHME, JO PËR ZGJEDHJET E ARDHSHME
OSMANI: KYÇJA E SHOQËRISË CIVILE KA ROL TË RËNDËSISHËM PËR ARRITJEN E KONSENSUSIT TË GJERË SHOQËROR PËR PLANIN 3-6-9
Brifing i Bujar Osmanit në Sekretariatin për Çështje Evropiane në temë Plani 3-6-9+ OSMANI: KEMI NEVOJË PËR NJË KONSENSUS TË GJERË SHOQËROR PËR REFORMAT E PLANIT 3-6-9
Takim i Komesarit Johanes Han me Osmanin, Spasovskin, Saljiun dhe Mançevskin OSMANI: PLANI 3-6-9 ËSHTË I RRUMBULLAKËSUAR NË TËRËSI DHE REFLEKTON OBLIGIMIN PËR REFORMA TË MAQEDONISË
Takim Osmani Ivanov OSMANI: ËSHTË I NEVOJSHËM KONSENSUS PËR REFORMAT PËR TA MBYLLUR ÇËSHTJEN E BE-SË DHE NATO-S NË VITIN 2018
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23  [ 24 ]  25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.