BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
Osmani dhe Dimitrov takojnë Mogerinin në Bruksel OSMANI: PA MAQEDONINË NUK ËSHTË I MUNDUR PROCESI KREDIBËL I ZGJERIMIT TË BE-së
Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Johanes Han OSMANI: NË 2018-ËN KEMI MUNDËSINË HISTORIKE QË PËRFUNDIMISHT TA MBYLLIM ÇËSHTJEN E BE-SË DHE NATO-S
Osmani dhe Dimitrov në Bruksel, në mëngjes pune me ministrat për punë të jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian OSMANI: PAS PËRFUNDIMIT TË ZGJEDHJEVE QEVERIA ËSHTË PLOTËSISHT E PËRKUSHTUAR NË REFORMAT
Takimi Osmani-Hoxha OSMANI - KOSOVA KA MBËSHTETJEN E PLOTË TË MAQEDONISË NË ASPIRATAT E TYRE EUROATLANTIKE
TAKIMI OSMANI-KORÇOK OSMANI: PLANI 3-6-9 PARASHIKON FILLIM TË NEGOCIATAVE ME BE-në
Osmani në takime me përfaqësues të lartë të Parlamentit Kroat gjatë vizitës së tij oficiale në Republikën e Kroacisë OSMANI: VETËM PERSPEKTIVAT KREDIBILE EUROATLANTIKE TË BALLKANIT MUND TU JAPIN FUND SFIDAVE RAJONALE
OSMANI: VITI 2018 ËSHTË VIT HISTORIK PËR INTEGRIMET TONA EUROATLANTIKE DHE PREJ KROACISË PRESIM MBËSHTETJE TË PLOTË PËR KËTO AMBICIE TONAT
OSMANI: Zgjerimi me vendet e Ballkanit Perëndimor do të sjell stabilitet në gjithë rajonin
TAKIM KOORDINUES I MINISTRAVE TË KOMITETIT NACIONAL TË INVESTIMEVE OSMANI: OBLIGOHEMI TË SIGUROJMË ABSORBIM MË TË MADH TË FONDEVE NGA BE PËR INFRASTRUKTURË DHE ENERGJETIKË
TAKIM MES SEKRETARIATIT PËRÇËSHTJE EVROPIANE DHE FONDAVIONIT FREDRIH HEBERT
Zëvendëskryeministri Osmani për vizitë pune në Paris OSMANI: ôPAS ZGJEDHJEVE LOKALE QEVERIA SËRISHT I KTHEHET AGJENDËS REFORMUESEö
Takim me Loazo, Ministër për Çështje Europiane në MPJ të Francës OSMANI: PRESIM DUKSHMMËRI PËR PROGRESIN E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DREJT BE-së DHE NATO-s
Para vizitës në Paris, Osmani u takua me Timonie
OSMANI: VËREJTJET E FUNDIT TË PRIBE-s NË PËRGJITHËSI DO TË PËRFSHIHEN NË PLANIN 3-6-9
OSMANI NË SALZBURG: GJITH BALLKANI ËSHTË NËN NDIKIMIN E OPTIMIZMIT EUROPIAN QË ËSHTË I PRANISHËM EDHE NË VENDET ANËTARE TË UNIONIT
OSMANI: NË PËRPUTHJE ME PROCESIN REFORMUES DHE FRZMËS POZITIVE PRES QË BE-ja TË REAGOJË NË MËNYRË ADEKUATE
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  [ 22 ]  23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.