BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: NË SAMITIT TË LONDRËS PRESIM PROGRES NË PROCESIN E ZGJERIMIT
Osmani: pres së shpejti Maqedonia ti bashkohet Italisë dhe vendeve tjera të rajonit Adriatik- Jon
OSMANI: INTEGRIMI PËRMES RESPEKTIMIT TË DIVERSITETIT ËSHTË BAZË PËR PAQE DHE PROSPERITET TË QËNDRUESHËM TË EVROPËS NË PËRGJITHËSI
OSMANI: U KRIJUA MOMENTUMI PËR TË CILIN SHPRESOJ QË DO TË DIMË GJITHË TA SHFRYTËZOJMË
OSMANI: PAS RAPORTIT, MAQEDONIA DEL NGA GJENDJA URGJENTE
OSMANI: VAZHDOJMË AGJENDËN REFORMUESE DERI NË ANËTARËSIMIN E PLOTË NË BE
SÇE publikoi Raportin detal faktografik për implementimin e Planit 3-6-9
OSMANI: REALIZUAM MË SHUMË SE 90% NGA REFORMAT E PARAPARA DHE 100% NGA THELBI I PLANIT 3-6-9
Studentë në studime të magjistraturës nga Kolegji i Evropës Natolin për vizitë në Sekretariatin për Çështje Evropiane
OSMANI: MAQEDONIA MBETET E PËRKUSHTUAR NË REFORMAT EDHE PAS RAPORTIT TË KE-së ME 17 PRILL
OSMANI: ATË QË E PREMTUAM PARA NËNTË MUAJSH E BËMË !
OSMANI: GJERMANINË E SHOHIM SI VEND- PARTNER NË INTEGRIMET EURO- ATLANTIKE TË MAQEDONISË
OSMANI: MAQEDONIA DHE UKRAINA DUHET TA THELLOJNË BASHKËPUNIMIN EKONOMIK
OSMANI: Nga Shkupi në Prishtinë do të udhëtohet për më pak se një orë
OSMANI: MISIONI I OSBE-së NË MAQEDONI KONTRIBUON NË MËNYRË TË QËNDRUESHME NË ZHVILLIMIN E SHOQËRISË DEMOKRATIKE
OSMANI: NDËRLIDHJA INFRASTRUKTURORE, TREGTARE DHE KOMUNIKIMIT ËSHTË BAZË EDHE PËR NDËRLIDHJEN POLITIKE TË VENDEVE NGA BALLKANI PERËNDIMOR
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  [ 20 ]  21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.