BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Delegacioni nga Bosnja dhe Hercegovina për vizitë ne Sekretariatin për Çështje Evropiane
OSMANI: VËRTETOJMË PRIORITETET E INVESTIMEVE PËRPARA AKTIVITETIT TË INVESTIMEVE TË PËRFORCUARA
OSMANI: ME FILLIMIN E PROCESIT TË SKRININGUT, MAQEDONIA BËHET TOP DESTINACION I BIZNESIT PËR KOMPANITË EVROPIANE
OSMANI: AGJENDA E REFORMËS VAZHDON PAVARSISHT NGA SFIDAT POLITIKE
OSMANI: NGA GJERMANIA PRESIM NDIHMË EDHE NË KËTË FAZË FINALE PËR INTEGRIMET TONA EVROPIANE
OSMANI: IMPLEMENTIMI I MARRËVESHJES SË PRESPËS, NXITJE PËR INTEGRIMIN E RAJONIT NË PËRGJITHËSI
OSMANI: NA NEVOJITET BASHKËPUNIM I NDËRSJELLË QË TË KUNDËRSHTOJMË SFIDAT BASHKËKOHORE
OSMANI: DO TI SHFRYTËZOJMË GJITHA MUNDËSITË PËR TË IMPLEMENTUAR VENDIMIN E QYTETARËVE NË KUVEND
OSMANI: NUK KEMI PASUR VENDIM MË TË RËNDËSISHËM PËR TË ARDHMEN TONË SE SA AI I SOTSHMI
OSMANI: ARRITËM, QË MAQEDONIA NË MËNYRË TË PAKTHYESHME TË EC DREJT ANËTARËSIMIT TË PLOTË NË BASHKIMIN EVROPIAN DHE NGA KJO RRUGË KTHIM PRAPA NUK KA
OSMANI: 15 VITE E PRESIM KËTË DITË
OSMANI: NË MËNYRË PAQËSORE DHE ME DINJITET QYTETARËT MË 30 SHTATOR TË SHPREHIN VULLNETIN E TYRE
OSMANI: SHTETI DO TË SIGUROJË MBËSHTETJE PËR HARMONIZIMIN E BIZNESIT ME STANDARDE EVROPIANE
Konferencë Përvojat në negociatat aderuese si duhet dhe si nuk duhet
Mbledhja e 15të e Komitetit të Përzier Parlamentar Republika e Maqedonisë dhe Bashkimi Evropian
OSMANI: MBËSHTETJA PËR PERSPEKTIVAT EVROPIANE HAS MBËSHTETJE MË TË MADHE NGA QYTETARËT
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  [ 17 ]  18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.