BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Akademi solemne në Muzeun e Alfabetit shqip me rastin e 22 Nëntorit- Ditës së alfabetit shqip dhe 110 Vjetorit të Kongresit të Manastirit
OSMANI: Unifikimi I alfabetit paraqet unifikim letrar, kulturor dhe intelektual të Shqiptarëve
Osmani: do të ruajmë kursin e progresit në marrëdhëniet mes dy vendeve
Osmani së bashku me Filipçen në dorëzim pranimin e ndihmës Japoneze në më shumë klinika në Shkup
OSMANI: MAQEDONIA DO TË KETË SUKSES TA REALIZOJË AGJENDËN 2025 TË KOMISIONIT EVROPIAN
OSMANI: DO TI SIGUROJMË GJITHA PARAKUSHTET PËR KONFIRMIMIN E VENDIMIT PËR NEGOCIATAT E QERSHORIT 2019
OSMANI: PËRMIRËSIMI I KUSHTEVE PËR TË RINJTË DO TË THOTË QËNDRIMI I TYRE NË VEND
OSMANI: KONVENTA NACIONALE ËSHTË PLATFORMË E SHKËLQYER PËR PËRFSHIRJEN E SEKTORIT CIVIL NË NEGOCIATA
OSMANI: KOMUNITETI AKADEMIK ËSHTË FAKTOR KYÇ NË PËRGATITJEN E NEGOCIATAVE ME BE-në
OSMANI: MBËSHTETJA E SLLOVENISË ËSHTË E NDËRTUAR NË MËNYRË TË PAKTHYESHME NË NDËRTIMIN DHE SUKSESIN E SÇE-së
OSMANI: DO TA SHFRYTËZOJMË PËRVOJËN E POLONISË PËR PËRMIRËSIMIN E EFIKASITETIT NË NEGOCIATA
OSMANI: GREQIA BËHET PARTNERI YNË MË I MADH NË INTEGRIME EVROPIANE
OSMANI: REFORMAT ZGJEDHORE DO TË IMPLEMENTOHEN NË KOHË PËR ZGJEDHJET E ARDHSHME PRESIDENCIALE
Delegacioni nga Bosnja dhe Hercegovina për vizitë ne Sekretariatin për Çështje Evropiane
OSMANI: VËRTETOJMË PRIORITETET E INVESTIMEVE PËRPARA AKTIVITETIT TË INVESTIMEVE TË PËRFORCUARA
OSMANI: ME FILLIMIN E PROCESIT TË SKRININGUT, MAQEDONIA BËHET TOP DESTINACION I BIZNESIT PËR KOMPANITË EVROPIANE
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14  [ 15 ]  16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.