BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: NË MËNYRË PAQËSORE DHE ME DINJITET QYTETARËT MË 30 SHTATOR TË SHPREHIN VULLNETIN E TYRE
OSMANI: SHTETI DO TË SIGUROJË MBËSHTETJE PËR HARMONIZIMIN E BIZNESIT ME STANDARDE EVROPIANE
Konferencë Përvojat në negociatat aderuese si duhet dhe si nuk duhet
Mbledhja e 15të e Komitetit të Përzier Parlamentar Republika e Maqedonisë dhe Bashkimi Evropian
OSMANI: MBËSHTETJA PËR PERSPEKTIVAT EVROPIANE HAS MBËSHTETJE MË TË MADHE NGA QYTETARËT
NDIHMA FINANCIARE NGA MBRETËRIA E NORVEGJISË VJEN NË MOMENTIN E DUHUR DHE NË VENDIN E DUHUR
OSMANI: INTEGRIMET EURO-ATLANTIKE FORCOJNË MIQËSINË MES DY VENDEVE
OSMANI: BE-ja E FUQISHME EFIKASE GARANCI E STABILITETIT TË EVROPËS SË BASHKUAR
OSMNI: INTEGRIMI NË BE PARAQET INTERES TË PËRBASHKËT PËR NJË EVROPË MË STABILE, MË TË FUQISHME DHE MË TË SIGURTË
OSMANI: DO TI FORMOJMË POZITAT TONA NEGOCIUESE PËRMES PROCESIT TË GJERË GJITHËPËRFSHIRËS
OSMANI: MAQEDONIA KA MIQ TË SINQERTË PËRKRAHJEN E TË CILËVE E PRESIM NË KËTO MOMENTE VENDIMTARE
OSMANI: AFRIMI DREJT BE-SË SJELL PËRFITIME TË DREJTPËRDREJTA PËR GJITHË QYTETARËT
OSMANI: PERSPEKTIVAT EURO- ATLANTIKE TË VENDIT JANË TË QARTA, SI QEVERI NË PËRGJITHËSI MBETEMI TË PËRKUSHTUAR NË IMPLEMENTIMIN EFIKAS TË TË GJITHA REFORMAVE DHE PËRMBUSHJEN E DETYRIMEVE
OSMANI: BRITANIA E MADHE ËSHTË PARTNER I RËNDËSISHËM I MAQEDONISË
OSMANI: JEMI TË PËRKUSHTUAR NË PËRGJITHËSI NË IMPLEMENTIMIN E OBLIGIMEVE TË MARRA
OSMANI: BASHKËPUNIMI I SHKËLQYER ZHVILLIMOR MES REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE REPUBLIKËS POPULLORE TË KINËS, THELLON BASHKËPUNIMIN E PËRGJITHSHËM BILATERAL MES DY VENDEVE
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  [ 13 ]  14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.