BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: VENDIMI PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE ËSHTË VENDIM FER I UNIONIT DREJT PROGRESIT TË MAQEDONISË SË VERIUT
Takim i Sekretares Shtetërore Gaber me Zëvendës Ministrin për Punë të Jashtmë të Republikës së Turqisë dhe Drejtor për Bashkimin Evropian Kajmakxhi
Me njohuri evropiane SÇE ju çon në kryeqytetin evropian
OSMANI: SË BASHKU NDËRTOJMË EVROPË STABILE, TË FUQISHME DHE TË BASHKUAR
OSMANI:PRANIMI I VLERAVE EVROPIANE- BAZË PËR STABILITET TË BALLKANIT
OSMANI: Maqedonia e Veriut tregoi pjekuri dhe gatishmëri për fillimin e negociatave me Unionin
OSMANI-PERSPEKTIVAT EVROPIANE DERIVATE BAZË PËR INTEGRIMET EVROPIANE
OSMANI: MEDOEMOS VAZHDIMISHT TË PUNOJMË DHE TI MIRËMBAJMË MARRËDHËNIET STABILE NDËRETNIKE
BËHU PJESË E ARDHMËRISË SË PASTËR
Takim i Sekretarëve Shtetëror të Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë, Gaber Panajotis
OSMANI: INTEGRIMI EVROPIAN HAP MUNDËSI TË REJA PËR ZHVILLIM TË BIZNESIT
Fjala e ZKQRMV Osmani dhe MPJ Dimitrov në Bundestagun gjerman
Osmani dhe Dimitrov në takim me Roth në kuadër të vizitës së punës në Republikën Federale të Gjermanisë
ZKQRMV Osmani dhe MPJ Dimitrov në takim me Kramp Karenbauer në kuadër të vizitës së punës në Republikën Federale të Gjermanisë
OSMANI: MAQEDONIA E VERIUT NGRITET NË NJË DESTINACION SERIOZ PËR INVESTIME
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  [ 11 ]  12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.