BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
Osmani: Shpallja e Malit Sharr për Park Nacional është shumë e rëndësishme për perspektivat tona evropiane
VENDET E VISHEGRADIT BËJNË THIRRJE UNIONI TI MBUSH OBLIGIMET NDAJ MAQEDONISË SË VERIUT
OSMANI:PËR NJË JAVË BUNDESTAGU DO TË JEPË DRITË JESHILE PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE ME MAQEDONINË E VERIUT
OSMANI: E PRESIM MBËSHTETJEN E DANIMARKËS PËR FILLIM TË NEGOCIATAVE
OSMANI: KRYETARI I KOMITETIT EVROPIAN TË RAJONEVE, LAMBERTS ME MBËSHTETJE TË FUQISHME PËR FILLIMIN E NEGOCIATAVE
Struktura e IPA-s rregullon qëndrueshmërinë e projekteve të financuara nga BE-ja
OSMANI: SUNDIMI I SË DREJTËS ľ BENÇMARK I VAZHDUESHËM PËR INTEGRIMIN EVROPIAN
OSMANI: KAPITULLIN E PARË TË NEGOCIATAVE DO TI ÇELIM GJATË KRYESIMIT TË KROACISË ME BE-në
OSMANI: SUEDIA QËNDRON PAS PERSPEKTIVËS EVROPIANE TË MAQEDONISË SË VERIUT
OSMANI: DO TË THELLOHET BASHKËPUNIMI BILATERAL MES SUEDISË DHE MAQEDONISË SË VERIUT
OSMANI: SUNDIMI I SË DREJTËS ľ IMPERATIV I VAZHDUESHËM PËR PROGRESIN NË INTEGRIME EVROPIANE
Me vizitë pune në Mbretërinë e Suedisë, Osmani fillon turneun nëpër metropolet evropiane
Vizitë studimore nga Republika e Kosovës në temë ôIntegrimi i të huajve në Republikën e Maqedonisë së Veriutö
Promovim i departamentit për trashëgimi të Gonxhe Bojaxhiut ľ Nëna Terezë në kuadër të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve
Njoftim
Zëvendëskryeministri Osmani dhe Ministri Dimitrov për vizitë pune në Mbretërinë e Danimarkës
faqe: [ 1 ]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2019 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.