ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Контакт
Контакт информации

Секретаријат за европски прашања

Кеј Димитар Влахов, бр.4
1000 Скопје
Поранешна зграда на Комерцијална Банка, позади Хотел Стоун Бриџ
Република Македонија
Тел: +389 (0) 2 3200-104
Факс: +389 (0) 2 311 45 69

е-пошта: cabinet@sep.gov.mk

 

Лице за комуникација со граѓани со некаков вид на попреченост:

Г-ѓа Мелани Новаковска
Раководител на сектор за организациски работи и односи со јавноста
Тел: +389 (0) 2 3200-137
melani.novakovska@sep.gov.mk

 

 

 

Сподели ја содржината!
Контакт
Контакт информации
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.