ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Процес на пристапување кон ЕУ
Изештај за напредокот
Наслов Датум Документ
Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2012 10.10.2012  
Заклучоци кои се однесуваат на Република Македонија - 2012 10.10.2012  
Стратегија за проширување и клучни предизвици 2012-2013 10.10.2012  
Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2011 12.10.2011  
Стратегија за проширување и клучни предизвици 2011 - 2012 (ЕН) 12.10.2011  
Заклучоци кои се однесуваат на Република Македонија - 2011 12.10.2011  
Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2010 09.11.2010  
Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2009 15.10.2009  
Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2008 05.11.2008  
Одлука на советот за принципите, приоритетите и условите содржани во Пристапното партнерство со Република Македонија со која престанува да важи Одлуката 2006/57/EC 18.02.2008  
Стратегија за проширување и главни предизвици 2007-2008 06.11.2007  
Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2007 06.11.2007  
Извештај за напредокот на Република Македонија 2006 08.11.2006  

 

Сподели ја содржината!
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.