ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Процес на пристапување кон ЕУ
Националната програма за усвојување на правото на Европската унија
Наслов Датум Документ
1 Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2012 10.10.2012
2 Заклучоци кои се однесуваат на Република Македонија - 2012 10.10.2012
3 Стратегија за проширување и клучни предизвици 2012-2013 10.10.2012
4 Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2011 12.10.2011
5 Стратегија за проширување и клучни предизвици 2011 - 2012 (ЕН) 12.10.2011
6 Заклучоци кои се однесуваат на Република Македонија - 2011 12.10.2011
7 Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2010 09.11.2010
8 Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2009 15.10.2009
9 Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2008 05.11.2008
10 Одлука на советот за принципите, приоритетите и условите содржани во Пристапното партнерство со Република Македонија со која престанува да важи Одлуката 2006/57/EC 18.02.2008
11 Стратегија за проширување и главни предизвици 2007-2008 06.11.2007
12 Извештај на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2007 06.11.2007
13 Извештај за напредокот на Република Македонија 2006 08.11.2006

 

Сподели ја содржината!
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.