ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
НПАА
НПАА извештаи
наслов датум документ
НПАА ревизија 2013 година  25.12.2012
 Преглед на правни акти кои се усогласуваат со законодавството на ЕУ 2013 - 2015  25.12.2012  
 НПАА ревизија 2012 година  29.12.2011  
 Преглед на правни акти кои се усогласуваат со законодавството на ЕУ 2012 - 2014  29.12.2011  
 НПАА Ревизија 2011 Наративен дел  28.12.2010  
 НПАА Ревизија 2010 Наративен дел  30.12.2009  
 Преглед на правни акти кои се усогласуваат со законодавството на ЕУ 2010 - 2012  30.12.2009  
 Преглед на тековна и планирана странска помош 2010 - 2012  30.12.2009  
 Проектирани буџетски средства 2010 - 2012  30.12.2009  
 НПАА Ревизија 2009 - Наративен Дел  29.05.2009  
 Прилог 1 - Преглед на национални правни акти кои се усогласуваат со ЕУ 2009-2014  29.05.2009  
 Прилог 2 - Потребно кадровско зајакнување 2009-2011  29.05.2009  
 Прилог 3 - Проектирани буџетски средства 2009-2011  29.05.2009  
 Прилог 4 - Преглед на тековна и планирана странска помош  29.05.2009  
 НПАА 2008  30.03.2008  
 НПАА 2008 прилог 01 легислатива 2008-2014  23.04.2008  
 НПАА 2008 прилог 02 вработувања  23.04.2008  
 НПАА 2008 прилог 03 Буџет  23.04.2008  
 НПАА 2007 наративен  30.04.2007  
 НПАА 2007 01 прилог легислатива  30.04.2007  
 НПАА 2007 02 прилог вработувања  30.04.2007  
 НПАА 2007 03 прилог буџетски средства  30.04.2007  
 НПАА 2007 листа на закони предвидени за 2007  30.04.2007  
 НПАА 2006  30.03.2006  
 НПАА 2006 прилог 1 легислатива  30.03.2006  
 ПАА прилог 2 институции  30.03.2006  
 НПАА 2006 прилог 3 финансиски потреби  30.03.2006  

 

Сподели ја содржината!
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.