ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Сектори
Сектори

Сектор за интеграции

Билјана Бутлевска

Раководител на Сектор за Интеграции
Тел: +389 2 3200 241
biljana.butlevska@sep.gov.mk

 Cектор за стратешко планирање и поддршка на процесот на преговори

М-р Јасна Бољат
Раководител на cектор за стратешко планирање и поддршка на процесот на преговори
меил Jasna.boljat@sep.gov.mk
Тел:  +389 2 3200 253


Сектор за координација на европски фондови и друга странска помош

Арлинда Беќири
Помошник раководител на сектор


Сектор за подготовка на националната верзија на acquis communautaire (правото на Европската унија)


Раководител на Сектор за подготовка на националната верзија на acquis communautaire (правото на Европската унија)
Тел: +389 2 3200 141
 


Сектор за организациски работи и односи со јавноста

Ермира Сулејмани
ВД помошник раководител на Сектор за организациски работи и односи со јавноста
Тел: +389 2 3200 137
 


Сектор за општи и правни работи

Д-р Љубиша Стефаноски
Раководител на Сектор за општи и правни работи
Тел: +389 2 3200 201
Ljubisa.stefanoski@sep.gov.mk


Сектор за информатичка и комуникациска технологија

Даут Хајрулахи
Раководител на сектор за информатичка и комуникациска технологија
Teл: +389 2 3200 222
daut.hajrullahi@sep.gov.mk


Сектор за финансиски прашања

м-р Мевљан Мемети

Помошник раководител на Сектор за финансиски прашања

Tel: +389 2 3200 125

Сподели ја содржината!
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.