ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Државни Советници
Државни Советници

М-р Драган Тилев
Државен советник за европски политики и координација
Тел: +389 2 3200 135
dragan.tilev@sep.gov.mk
 

г-ѓа Селвет Барути

Државен советник за поддршка на процесот на интеграција
(на мандат како Советник во Мисијата на РМ при ЕУ)
Тел: +389 2 3200 201
selvet.baruti@sep.gov.mk


г-ѓа Љиља Трпковска
Државен советник за поддршка на процесот на интеграција
Тел: +389 2 3200 105
Ljilja.trpkovska@sep.gov.mk


М-р Орхидеја Каљошевска
Државен советник за координација на европски фондови и друга странска помош/НИПАК канцеларија
Тел: +389 2 3200 139
Orhideja.kaljosevska@sep.gov.mk

Сподели ја содржината!
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.