ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
EU talks
17:36, четврток, 04 февруари 2016

Секретаријатот за европски прашања организира дискусија со младински организации во рамките на проектот „ЕУ Разговори“.

Настанот ќе се одржи во МК-ЕУ Инфо Центарот на СЕП (на плоштад Македонија) утре, 5.2.2016 година, со почеток во 12:00 часот.

Дискусијата ќе ја води Заменик претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за европски прашања, д-р Фатмир Бесими со младинските организации кои се регистрирани на повикот на Секретаријатот „Отворено со граѓанскиот сектор“.Тема на дискусијата ќе биде „Младите- креатори на Европските вредности во Македонија“.
Вицепремиерот Бесими ќе даде изјава за медиумите непосредно пред настанот, а ќе можете да снимите и кратки инсерти од истиот.

Сподели ја содржината!
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.