ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Е-набавки
Оглас за обезбедување услуги за за одржување на веб страни на СЕП - Оглас број 4/2016
11:22, понеделник, 25 јануари 2016

Оглас за барање за прибирање понуди

Тендерска документација

Сподели ја содржината!
Е-набавки
NABAVKA NA USLUGI ZA PERENJE NA SLUZBENITE VOZILA
ПОСТАПКА СО БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА УСЛУГИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА ЗА НАСТАНИ (ОЗВУЧУВАЊЕ, КАБИНИ, ПРОЕКТОРИ, БИНИ)
ПОСТАПКА СО БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ СО ОБЈАВУВАЊЕ НА ОГЛАС ЗА НАБАВКА НА ГОРИВО ЗА ПАТНИЧКИ МОТОРНИ ВОЗИЛА
Обезбедување на услуги за изнајмување на опрема за настани (озвучување, кабини, проектори, бини)
Набавка на интернет услуги
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.