ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Говори
Обраќање на Вицепремиерот Бујар Османи на традиционалниот „ЕУ Појадок„
Обраќање на Вицепремиерот Османи на промовирањето на План369 на реформската агенда на Владата
ОБРАЌАЊЕ НА Д-Р ФАТМИР БЕСИМИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ЕВРОПА 2015 ГОДИНА НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ И ВИЗИЈА
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими на заедничка седница на Националниот совет за евроинтеграции по повод Извештајот од Европската комисија за напредокот на Република Македонија, Собрание, Скопје, 14.10.2014
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на "ЕУ Доручек" по повод одбележување на денот на Европа, Скопје, 09.05.2014
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на расправата за НПАА, Собрание, Скопје, 12.02.2014
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на потпишувањето на меморандум за соработка со универзитети на РМ, Скопје, 29.01.2014
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на конференцијата "Отвореност и Слобода - Европска Македонија" , Скопје, 04.12.2013 4 декември 2013, Скопје
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, конференцијата "Административно право на Република Франција и Република Македонија", Скопје, 07.11.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на потпишувањето на финансиската спогодба помеѓу Владата на РМ и Европска Комисија, Скопје, 26.11.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на 8-от Заеднички консултативен комитет за граѓанското општество, Скопје, 22.10.2013
страница: [ 1 ]  2   3 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.