ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Стипендии
Јапонската програма за доделување стипендии MEXT за студенти од Република Северна Македонија сега е отворена!
КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ ЗА АКАДЕМСКИ УНИВЕРЗИТЕТСКИ СТУДИИ ОД ВТОР ЦИКЛУС “ГАБРИЕЛА КОНЕВСКА ТРАЈКОВСКА“ ОД ОБЛАСТА НА ПРАВОТО, ЕКОНОМИЈАТА И ПОЛИТИКИТЕ НА ЕУ ВО СТРАНСТВО ЗА АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА

Конкурс за аплицирање на Третиот повик  за учество во обуката „ЕУ шема за млади професионалци од Западен Балкан“ (YPS2018)

Отворен повикот за Чивнинг стипендии на британската влада
КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ ЗА АКАДЕМСКИ УНИВЕРЗИТЕТСКИ СТУДИИ ОД ВТОР ЦИКЛУС „ГАБРИЕЛА КОНЕВСКА ТРАЈКОВСКА“ ОД ОБЛАСТА НА ПРАВОТО, ЕКОНОМИЈАТА И ПОЛИТИКИТЕ НА ЕУ ВО СТРАНСТВО ЗА АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА
Повторен конкурс - Стипендии за постидпломски студии "Габриела Конеска Трајковска" од областа на правото, економијата и политиките на ЕУ во странство за академската 2014/2015 година
Стипендии за постидпломски студии "Габриела Конеска Трајковска" од областа на правото, економијата и политиките на ЕУ во странство за академската 2014/2015 година
Стипендии за постдипломски студии од областа на ЕУ/ЕИ во странство за 2012/2013 година
Стипендии за постдипломски студии од областа на ЕУ на универзитетите во Република Македонија за државни службеници за учебната 2011-2012 година
Стипендии за постдипломски студии од областа на ЕУ/ЕИ во странство за 2011/2012 година
Стипендии за постдипломски студии од областа на ЕУ/ЕИ во странство за академската 2010/2011 година
Услови за добивање стипендија за учебната 2009-2010 година
Стипендии за постдипломски студии од областа на ЕУ/ЕИ во странство за академската 2009/2010 година
Услови за добивање стипендија за учебната 2008-2009 година
Стипендии за постдипломски студии во странство од областа на ЕУ/ЕИ за учебната 2008-2009 година
Стипендии за постидпломски студии "Габриела Конеска Трајковска" од областа на правото, економијата и политиките на ЕУ во странство за академската 2013/2014 година
страница: [ 1 ]  2 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.