ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
ИПА проекти
Социјално вклучување на жените од руралните средини (19/05/2015)
Зајакнување на административните капацитети во областа на телекомуникациите и медиумите за ефикасно регулирање на новите дигитални услуги (01/06/2015)
Поддршка за хармонизацијата на законодавството на Царинската управа во врска со акцизата (01/06/2015)
“Промоција на проекти финансирани од ЕУ за поддршка на заштитата на животната средина од централните и локалните власти”
„Промоција на алтернативните услуги за згрижување на деца“
„Поддршка за активните мерки за вработување“
Набавени 20 возила од Европската Унија за Државниот инспекторат за труд
Промовирана новата програма за прекугранична соработка со Албанија во рамки на ИПА II за периодот 2014-2020
Промоција на надлежностите на Народниот правобранител и подобрување на своите капацитети
Промоција на твининг проект „Јакнење на институционалните капацитети за процесот на европската интеграција“
Промовиран Твининг проект „Подобрување на услугите на Управата за јавни приходи кон даночните обврзници“

Подобрување на административните и институционалните капацитети на УЈП..

Завршна презентација: Транспарентност, перформанси и отчетност на Буџетот на Република Македонија

Унапредување на буџетската транспарентност за одговорно трошење на јавните финансии.

Инаугуративна церемонија за промовирање на проектите од првиот повик за проектни предлози, ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу РМ и Косово

Одбраните добитни проектни предлози, своите проектни активности ке ги спроведуваат во рамките на..

Официјално отпочнување на проект “Помош за ИПАРД Агенцијата за подготовка за акредитација за инвестиции во руралната инфраструктура“

Воспоставување на функционален контролен и управувачки систем, кој ќе и овозможи на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделието..

страница:  1  [ 2 ]
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.