ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
ИПА проекти
Воведна обука за Европски фондови и можности за финансирање на проекти наменети за локална самоуправа
“Понатамошно зајакнување на АФСАРД и подготвување на Агенцијата за програмскиот период 2014 – 2020“
Понатамошно подобрување на системот за развој и спроведување на Националната рамка за квалификации“
"Зајакнување на административните капацитети на централно и локално ниво за транспонирање и имплементација на новата Директива за индустриски емисии 2010/75/ЕУ"
“Промоција на надлежностите на Народниот правобранител и подобрување на неговите капацитети“
“Поддршка на пристапот до правото за лична заштита на личните податоци”
„Зајакнување на спроведувањето на правата од интелектуална сопственост“
“Зајакнување на среднорочното буџетирање за ефикасно управување со јавните финансиии”
"Промовирање на услугите за социјална инклузија"
Промотивен настан на Програмата за регионален економски развој (ГИЗ РЕД): "Поддршка на регионалниот економски развој преку одржливи проекти"
"Поддршка за спроведување родова еднаквост"
''Воведување на нови ИПАРД мерки кои треба да се спроведат во рамките на ИПАРД II"
''Воведување на вкрстена сообразност во директните плаќања во земјоделството во Република Македонија ''
"Зајакнување на капацитетите за ефективна имплементација на законодавството на ЕУ во сферата на слободното движење на работниците"
"Помош за ИПАРД Агенцијата за подготовка на акредитација за мерката - Инвестиции во руралната инфраструктура"
Промовиран нов твининг проект за институционално зајакнување на капацитетите за безбедност на храна, ветеринарната и фитосанитарната политика
страница: [ 1 ]  2 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.