ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Говори
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на конференцијата "Европската интеграција и проширувањето преку соработката на парламентите и граѓанското општество", Скопје, 15.04.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на семинарот "Преговорите во Европската Унија", Скопје, 10.04.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на Четиринаесеттата седница на Националниот совет за евроинтеграции, Скопје 09.04.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на отварањето на научно-стручната конференција “Влијанието на евроатлантските интеграции врз економијата на Република Македонија”, Скопје, 03.04.2013
страница:  1   2  [ 3 ]
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.